R&D
R&D
R&D
 
     
<Terug

Technotrenn GMBH

 
 

Indupa verzorgt per 1 januari 2017 voor Technotrenn GMBH de distributie in Nederland. Grondlegger van Technotrenn Erwin Reinke, was in 1953 een pionier op dit gebied. Technotrenn GMBH is in de jaren daarop volgend uitgegroeid tot een middelgrote internationale onderneming die zich al meer dan 60 jaar bezig houdt met het ontwikkelen en produceren van Release Agents voor alle onderdelen in de industrie. Technotrenn beschikt over een eigen R&D afdeling.


Op basis van klantervaringen zijn er talloze produkten in de afgelopen jaren doorontwikkeld welke geresulteerd hebben in het huidige kwalitatief hoogstaande assortiment.


Lossingsmiddelen, smeermiddelen en corrosiebescherming zijn een belangrijk onderdeel in zeer veel productieprocessen. Technotrenn voorziet al jaren oa. kunststof, verpakking, hout en papier, metaal, machinebouw en levensmiddelen industrie van de verschillende produkten.


Een kleine greep uit het assortiment : Erol HE * Erol KF * Erol GL * Atol * Sitol * Reinklene 113 * TC 120 * TC 230 * TC Bio * Reinke Grün, Roth und Weiss.