Indupa
reinigen, schoonmaken en beschermen van machines
 
     
< Terug

Smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie

Wij hebben speciale NSF-gecertificeerde H1 smeermiddelen in ons assortiment die gebruikt mogen worden in de voedingsmiddelenindustrie. H1 gecertificeerde produkten kunnen ten alle tijden gebruikt worden in de voedingsmiddelenindustrie en mogen zelfs in aanraking komt met voedingsmiddelen.

 

H1-kwalificatie en certificering is vastgesteld als internationale standaard voor smeermiddelen die gebruikt mogen worden in de foodindustrie.

   

F.L.G. GT-Spray

F.L.G. GT-4

F.L.G. GT Spray F.L.G. GT-4

F.L.G. GT-spray is een volledig synthetische, hoogwaardige smeervet voor speciale toepassingen in de food industrie.

F.L.G. GT-4 is een volledig synthetische hoogwaardige smeervet voor extreme toepassingen. Dit product is geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.
Product Details Product Details
   
   
Wij leveren volledig synthetische NSF-gecertificeerde producten voor het onderhoud van machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie.. 

S.I.L

F.L.A.

S.I.L. F.L.A.
De multi-functionele siliconenspray voor de voedingsmiddelenindustrie.
NSF H1 montagepasta voor de voedingsmiddelenindustrie
Product Details Product Details
   
   

Food Grade Grease (FG 102)

 
Food Grade Grease  
Uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. Door de hoge viscositeit is dit product uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen, welke onderhevig zijn aan hoge druk. Geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.
 
Product Details  
   

 

Indupa biedt u met merken als Rivolta en Cassida een veelzijdig assortiment met NSF-gecertificeerde reinigingsproducten voor de foodindustrie.