R&D
R&D
R&D
 
     
<Terug

Wie is Indupa ?

 
 

Indupa is een innovatieve onderneming die zich o.a. bezig houdt met productontwikkeling op het gebied van reinigings-, onderhouds-, en smeringstechnologie. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment van reinigingsmiddelen voor alle sectoren en industrie├źn, waaronder reinigingsmiddelen met NSF goedkeuring te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Binnen ons vakgebied streven wij ecologische vernieuwingen na. Er zijn een aantal spectaculaire vindingen toegepast die gezorgd hebben voor producten van topkwaliteit, met een uitermate vriendelijk karakter voor mens, milieu en materiaal

.

Er is een enorme hoeveelheid technische know - how en praktische ervaring gestopt in onze productlijn.Wij beschikken over een eigen Research & Development afdeling, waar wij ons bezig houden met het ontwikkelen en testen van producten.

 

Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Wij hebben verschillende producten binnen ons assortiment die beschikken over een FDA (Food and Drug Administraton) approval en NSF certificering.