R&D
R&D
R&D
 
     
< Terug

UNI GREASE 406

 
 

Moton Uni Grease 406 is een zeer sterk hechtend vet op basis van hoogwaardige basisoliën. Moton Uni Grease garandeert een extreem draagvermogen en biedt een optimale weerstand tegen verdringing vanwege de mate waarop het vet zich hecht aan de toepassing.

 

Dit product beschikt over optimale slijtagewerende, corrosiewerende en waterverdringende eigenschappen en is het geschikt voor toepassingen waarin het betreffende lager- en/of smeerpunt onderworpen wordt aan zeer zware belastingen en/of zeer sterke wegwassende werkingen van water. Denk hierbij aan hoog belaste (kogel) scharnieren, glijvlaksmering, zwaarbelaste glijlagers en pen-gatverbindingen.

 

Moton Uni Grease vermindert onder andere pitting en stick-slip en is bestand tegen (zout) water en stoom. Matige inmenging van (zout) water, wat vernietigend is voor de meeste vetten, tast dit vet nauwelijks aan.

Gebruiksaanwijzing

Moton Uni Grease 406 is te gebruiken en toe te passen als normale vetten.


Omdat Moton Uni Grease erg dik is, wordt toepassing van het vet in relatief snellopende lagers ontraden. Dit om te voorkomen dat de wrijving in het smeermiddel tot ongewenste temperatuurstijgingen kan leiden.


Leverbaar als: 

400 ml aerosols 18 kg drums
400 grams patronen 55 kg drums
500 grams blikken 200 kg drums

Andere maten en verpakkingen in overleg verkrijgbaar.

 

Technische gegevens

Kleur:

Bruin
Dichtheid: Ca. 0,9 kg/l
Minimale Verwerkingstemperatuur: -15°C
Maximale verwerkingstemperatuur: 120°C
MSDS: Op aanvraag verkrijgbaar